Oversikt over treningstilbud

Spinn 45
Spinningtimer etter et program som instruktøren har laget. Spinn45 er den letteste timen, som kan være grei å starte med dersom du ikke trener til vanlig.

 

Pulsspinn
Intervalltrening på sykkel. Vi kjører 4x4 min, med 3 minutter aktiv restitusjon mellom. På pulsspinn står vi på intervalldragene.

 

Styrke
Styrketrening med manualer og egen kroppsvekt. Timen vil variere litt etter hvilken instruktør som har den.

 

Tabata
Tabata er en form for intervaller som kan kjøres med ulike styrkeøvelser. Du jobber i 20 sekunder, og har pause i 10 sekunder. Dette gjennomføres 8 ganger før du skifter øvelse. Dvs 4 minutter per øvelse. Deretter kommer en pause på 1 minutt, før vi går i gang med neste øvelse.

Kort sagt er Tabata en høyintensitets intervall-styrketrening, som øker både aerob og anaerob kapasitet

 

Pulsstep
Intervalltrening der vi bruker step-brett. Timen starter med oppvarming, før det vil bli 4x4 intervalldrag der vi får opp pulsen på steppen. Mellom intervallene er det 3 minutter med styrkeøvelser.

 

Corebar Vital™
Signaturen til Corebar Vital er at det er uten hopp og løp, og med en deilig avspenningsdel på slutten. Timen er morsom, energisk og lett å følge. Her får du «full pakke trening» - Kondisjonstrening, balanse- og styrketrening med spesielt vekt på coremusklene, samt avspenningsdelen til slutt, som forbedrer kroppens evne til å ta til seg treningen. Ettersom treningen ikke inneholder hopp og løp er den mer skånsom for knær og andre ledd. Svært viktig for mestringsevnen og ditt treningsresultat er den innledende teknikktreningen. Corebar Vital er perfekt for nybegynnere innen Corebar-trening, men gir også effektiv trening for mer viderekomne.
Gjennom hele timen brukes en spesialdesignet bar/stang som er vektet og ergonomisk tilpasset.

Total tid 60 (55) min.

 

Corebar FIT™
Signaturen til Corebar FIT (Functional Integration Training) spesielt del 2 hvor det fokuseres ekstra på mobilitetstrening og funksjonell bevegelighet, i kombinasjon med styrkeøvelser for kjernemuskulaturen (core).

Corebar FIT er «full pakke trening» - det er en tøff, energisk og morsom time, med og uten hopp i kondisjonsdelen. Core, Styrke og Mobilitetsdelen er dynamisk og intens. Svært viktig for mestringsevnen og ditt treningsresultat er den innledende teknikktreningen. Timen er inspirerende og genial time for deg som er moderat til godt trent, og kan også passe fint hvis du er ny innen Corebar trening.
Gjennom hele timen brukes en spesialdesignet bar/stang som er vektet og ergonomisk tilpasset.

Total tid 60 (55) min.

 

Corebar HIT™
Signaturen til Corebar HIT (High Intensity Training) er de 4 Boost’ene; 2 i kondisjonsdelen og 2 i Core og Styrkedelen. Dette er den ultimate timen for deg som ønsker å ta ut ditt fulle potensiale, og teste din evne til å presse deg utenfor komfortsonen.

Corebar HIT er svært intens, energisk og fokusert, men på samme tid leken og morsom. Timen passer for deg som er godt til svært godt trent og som har drevet med Corebar-trening tidligere. Timen inneholder ingen teknikktrening på starten, derfor anbefales det at alle som er nye innen Corebar-trening starter med Corebar Vital eller Corebar FIT for å få best mulig utbytte av treningen.
Gjennom hele timen brukes en spesialdesignet bar/stang som er vektet og ergonomisk tilpasset.

Total tid 30 (28) min.

 

Corebar Strong™
Signaturen til Corebar Strong er at det er en 30 minutts ren Core & Styrke time. Denne tøffe, men lekne timen, er designet så du blir sterk fra innsiden og ut, med effektive øvelser som vil utfordre styrken, mobiliteten og stabiliteten i hele kroppen. Her får du ingen fancy trinn i takt med musikken, kun resultater! Gjennom timen brukes de tyngre barene, og den passer perfekt til menn.

Målgruppe: Godt til svært godt trent