Fotball: Fair Play - utmerkelse til gutter 11


Fornøyde og stolte gutter(og trenere) over innsatsen og Fair Play - pris på Søya Cup

Lørdag 24. august deltok Gutter 11(f2013) på Søya cup. En cup med 13 klasser jenter og gutter, 81 lag og 123 spilte kamper.

Endelig har høstsesongen starta. Tirsdag 20. August spilte guttene bortekamp mot Surnadal før det på nytt ble tur til Surnadal lørdag, denne gang til Søya. Her spilte guttene tre kamper. Mot Elnesvågen, Surnadal og Søya. En herlig innsats med solid spill fra alle guttene.

Under premieutdelingen for vår deltakelse fikk laget også en ekstra utmerkelse med Fair Play - pris fra juryen. En pris med å være fair(bl.a rettferdig og positiv) med hverandre. Vi fikk overrakt en diplom og et gavekort på kr 1000,-.

Noe som av det som ble sagt fra juryen var: "En spillergruppe som oppmuntret hverandre. De viste omsorg for hverandre og motstanderne med å gå bort å bry seg med å spørre hvordan det gikk og ei hånd og hjelpe dem opp. Fra sidelinja på laglederbenken med å se, gi ros og motivere spillere på sitt lag. Men også til motstanderlaget med å klappe eller gode ord for gode prestasjoner på banen".

Gratulerer til alle i kameratgjengen på G11 som er med hverandre på skole, fritid og organisert trening gjennom året. Gratulerer til Ola, Amund, Leon, Imre, Theo, Jon Ole, Elias, Johan, Noah og Marius(avbildet med diplomen). 

Takk til Søya IL for et arrangement med masse mestring, idrettsglede og et godt fotballminne og se tilbake på fra sine barndomsår.

Del på: