Fotball: Uttak til landslagsskolen


Nikolai Finset uttatt på talentleir i Porsgrunn

Lørdag 29. juni startet Equinor Talentleir i Porsgrunn. Fra vår lille breddeklubb er G14-spiller Nikolai Finset (f. 2010) tatt ut. En spennende og veldig sterk prestasjon. Equinor Talentleir er en landslagsskole for talentfulle i sin årsklasse. Leder for landslagsskolen skriver følgende til spillerne som er tatt ut:

«Du er tatt ut til samlingen fordi du har overbevist flere over tid om at du har mye av det vi ser etter hos den «norske spilleren»; Kjærlighet til spillet, fart i beina, ball og hode samt spisskompetanse. Målet med samlingen er at du skal få referanser på hvor lista ligger for å spille med flagget på brystet, og at du tar med deg dette tilbake i trenings- og kamphverdagen.» 

I tillegg til å være Aurespiller har Nikolai hospitert på treninger og kamper i G15-landsserien med KBK. Han har også hospitert på treninger og i en cupturnering med RBK G15. I tillegg har han fått verdifulle erfaringer fra krets- og fylkeslag. For fotballen i Aure betyr dette mye. Det viser at det er mulig i en liten breddeklubb. Dette gir inspirasjon og motivasjon for våre mange fotballglade jenter og gutter.

Dette er stas og en bonus for frivilligheten etter all innsats som legges ned over flere år. Ingen tvil om at vi er stolte. Vi ønsker deg lykke til videre på samlingen! 

Les mer om uttaket her:

Equinor talentleir uttak

Del på: