Gutter 14 med fortjent seier.


Stang ut, men vant kampen mot Molde.

Lørdag møtte gutter 14 Molde hjemme på Aure Stadion.  Været var strålende og på grunn av varmen ble det lagt inn kort drikkepause etter halvspilt omgang slik at spillerne kunne kjøle seg ned litt. Innsatsen var på topp fra begge lag. Det må være lov å si at Aure kunne hatt mange flere mål da det meste av spillet foregikk på motstanderlaget sin banehalvdel, men det ble mye stang ut.  Likevel fikk de to mål og med det vel fortjent seier. Det må også nevnes at det var litt tynt med spillere fra gutter 14, så tre spillere fra gutter 12 laget var med i kampen.

Fra sidelinjen er det imponerende å se hvor flinke guttene er, de er lagspillere som ser hverandre på banen og spiller hverandre god. Meldinger fra laglederbenken er konkrete, veiledende og kun positive, noe som helt sikkert gjør guttene veldig trygge i det de gjør på banen. 

Vårsesongen er over for gutter 14 og de kan smykke seg med en sterk 2. plass på tabellen. Vi gratulerer så mye og ønsker lykke til på Storsjøcup i sommer og ny spennende sesong i høst.Del på: