Aure spinning starter høstsesongen førstkommende søndag


Fra søndag 28.august t.o.m. torsdag 01. september ønsker vi alle over 15 år velkommen til gratis trening! Gro Marie starter sesongen søndag klokka 18:30 med Corebar Hit, etterfulgt av Corebar Strong klokka 19:10. Ordinær timeplan (se bildet) og booking av timer gjelder fra mandag 05.09.

Gratisuka (28.08-01.09.) gjennomføres uten påmelding i booking-systemet. Timene åpner for drop-in 15 minutter før treningsøktene starter.

Treningsavgift starter fra mandag 05.09. Vi tilbyr drop-in, klippekort og sesongkort. Informasjon om priser og betalingsmåter finner du på her på hjemmesiden. Tider og type aktivitet kan variere gjennom sesongen, sjekk derfor oppdatert timeplan for uka på hjemmesiden, avdeling "Spinning", under BOOKING.     
Vi tilbyr en variert timeplan som omfatter kondisjon, styrke og bevegelighet.
SPINNING: Å trene på en spinningsykkel er ekstremt effektivt om du ønsker økt kondisjon og forbrenning. Dette er en treningsform som reduserer faren for belastningsskader.  
COREBAR: Har spesielt fokus på kjernemuskulaturen, og er en effektiv treningsform som gir raske treningsresultater. 
WOD= Workout Of the Day: Et variert program med øvelser som har fokus på styrke, balanse og  treningsglede. Torsdager har vi og en STYRKE-økt med øvelser for hele kroppen.
PULSSTEP: På step-kasse gjennomføres 4 minutters effektive økter, deretter 3 minutters styrkeøvelser med manualer eller egen kroppsvekt. Det er enkle trinn på step-kassen, målet er å oppnå høy puls. 
TABATA: Et sett styrkeøvelser i form av sirkeltrening. Hver øvelse varer i 4 minutter, og gjennomføres i intervaller på 20 sekunder hver, adskilt med 10 sek pauser. Studier har vist at med denne treningsformen kan man oppnå høy effekt på kondisjon og fysisk helse.


Vi har treningslokaler i Aure kjøpesenter.
For deg som er på Facebook: Sjekk ut Aure Spinning, her deler vi informasjon gjennom hele sesongen. 


Instruktørene ved Aure spinning er opptatt av å tilby gruppetrening som fremmer helse og velvære.
Velkommen til en treningsglad høst, både gamle og nye medlemmer!