Fotball: Grasrotttrenerkurs vinteren 2021/22


Sodvinhallen på Kyrksæterøra

Trøndelag fotballkrets inviterer til grasrottrenerkurs vinteren 2021/22 i Sodvinhallen på Kyrksæterøra. Det planlegges kurs for 3`er – og 5`er fotballen i første omgang, dvs delkurs 1 og 2 i grasrottrenerstigen. 

Trøndelag fotballkrets håper å få samle trenere/lagledere i denne delen av kretsen(KIL/HEMNE; AURE IL; HALSA IL; VALSØYFJORD IL), og at det blir så mange påmeldte slik at en får gjennomført kurs for å ta med seg i hverdagen med barna. 

Tidsrammen på kurset vil være fredag kveld og lørdag.

Aure IL fotball oppfordrer og anbefaler trenere/lagledere å gjennomføre delkurs som en er trener/lagleder i. Jf sportsplanen til Aure IL Fotball som ble vedtatt denne sesongen. 

Det kurses blant annet om barnefotballens verdigrunnlag, Fair Play, klubben og treneren som tilretteleggere for god fotballaktivitet og treneren som veileder. 

Aure IL Fotball betaler deltakeravgiften for våre frivillige. Datoer for gjennomføring av kurs kommer, men ønsker allerede nå å samle interessen i klubbene. 

Påmeldinger og eventuelle spørsmål på SMS/ en prat til Vegard Ulfsnes tlf.nr 91613552. Trenerkoordinator i Aure IL Fotball.