Bronse i JrNM og nye rekorder


Medaljer, rekorder og sterke tider av Kristoffer, Mathias og Meera!

16. august stilte Kristoffer til start på 800 m under JrNM i Kristiansand. I et knallsterkt heat satsa han alt og løp inn til bronsemedalje. Rett og slett en fabelaktig prestasjon. Med dette viste han at kroppen spiller på lag etter å ha slitt med kyssesyke og boreliainfeksjon i lengre tid.

Helga etterpå var Kristoffer også i aksjon på Øya i Trondheim. Der klokka han inn på 1:54,60 på 800m og kvalifiserte seg med det for seniorNM som går av stabelen nå kommende helg.

 Mathias Lillehagen og Kristoffer har fått trent mye sammen i vår og sommer. Mathias var bare sju hundredeler unna å kvalifisere seg til JrNM, men hadde ikke marginene på sin side. Utover det har han hatt en tyngre sesong, men trener godt og holder motivasjonen oppe.  Fram til nå har Kristoffer satsa både på langrenn og løping, men på tampen av sommeren tok han valget om å satse bare på løping. Det medførte også bytte av skole fra Heimdal vgs til Strinda vgs.

Under det  nevnte friidrettsstevne på Øya i Trondheim klinka også Meera Sagli til med solid pers på 1500m (4:58,48) og solid pers på 800m (2:23,80). Det er ekstremt gledelig å se at Meera løper så godt etter skadetrøbbel og en periode uten konkurranser.

Aure IL er stolte over å ha tre så gode løpere som hevder seg på nasjonalt nivå!

Oppfordrer også folk til å følge Kristoffer under NM friidrett kommende helg. Se livesending her: https://nmbergen2020.no