Toppidrettsveka vart topp i år også


Toppidrettsveka er historie nok en gang. Takk for fantastisk innsats!

Atter en gang har vi hatt ei vellykket Toppidrettsveke. Som vanlig var det en stor flokk med frivillige som sørga for at alt var klart da ski-eliten kom til bygda vår. Alle vet at det er ikke få timer som ligger bak. Mye av arbeidet er heldigvis lystbetont, og de som har anledning blir gjerne med år etter år. 

For første gang var Hitra med i år. Der var det kveldsarrangement, noe som igjen førte til at rigging som tidligere år har blitt gjort på sen kveld, måtte gjøres på tidlig morgen fordi trailerne ikke kom til Aure før langt på natt. På bedehuset var de på plass fra kl. 06 fredag morgen, og alle frivillige som skulle på tidlig økt fikk frokost først om de ønsket det. Sikkerhet og logistikk hadde en travel morgen og formiddag for å få alt på plass til rett tid, men alt gikk greit.

På drikkestasjonene stilte elever fra ungdomsskolen som hjelpere. Både på Glomstadhøgda og på Myrvang var elever og lærere med på å delte ut drikke til utøverne.

Tusen takk til alle frivillige, vi er fullstendig avhengig av hver og en av dere for å få dette til. Dere har nok en gang gjort en strålende jobb, og Aure IL er mektig stolt av dere!

Hvert år oppleves den samme roen når det er over. Tanken på alles innsats for å få på plass alt på forhånd, alle folka som er i sving under rigging, et yrende liv med løpere, trenere, tv -team, publikum og mye mer når løpene foregår. Etter premieutdeling reiser både deltakere og tilskuere hjem. Da er det nedrigging. Fullt av folk med oransje vester går i gang. Trailere som fylles med utstyr som skal til Trondheim og morgendagens arrangement. Et par timer senere er Aure sentrum like ryddig og stille som for tre dager siden. Igjen har Toppidrettveka rullet videre.

Tusen takk til alle som støttet Aure IL med å ta lodd før og under Toppidrettsveka, sponsing av gevinster og alle dere som gikk med bøkene. Her er liste over de heldige vinnerne:

Hørselvern fra Skydda - Siv Hege Stemshaug

Yt-produkter fra Tine - Kjell Arne Bjørnholm, Olav Kristian Ellingsgård

Produkter fra Lerøy - Daniel Bergdal, Elin Ødegård

SWIX-bag - Birgit Hjelen, Janne Karin Dromnes

Briller fra Northug - Daniel Bergdal, Laila Størset

BMW-klokke fra Sulland Auto - Anna Lovisa Melland


Også i år har vi laget bildegalleri fra Toppidrettsveka. Her prøver vi å vise litt av det som foregår både før, under og etter arrangementet. Og selvsagt litt fra konkurransene. Takk til Tor Pettersen og Kristian Thorsen og Line for bilder.