Håndballskole: Livet bak kulissene på en håndballskole


Håndballskole er ikke bare trening, det sosiale er også en viktig del av det. For å arrangere håndballskole, trenger man også god hjelp. Takk til alle frivillige.


Håndballskole er mye mer enn bare håndball. Der blir man kjent med spillere på Byåsen som har gått veien for å bli håndballspillere i elite-serien. Man ser at de trener på det samme som vi trener på. Noe er gøy og noe er nødvendig.

På en håndballskole knyttes nye vennskap, kanskje er det første gangen noen reiser hjemmefra uten mor og far. Det er tur på butikken med is og snop.

Bak kulissene er også alle frivillige. Gruppeledere som sørger for at deltagerne har det bra. Som Hans sa "Jeg er gruppeleder og vil være bestefar for alle disse dagene". De som er på kjøkkenet og sørger for at alle får god og sunn mat. Nattvaktene som ofrer litt nattesøvn. Sekretariat, førstehjelper, kjøkken som steller i stand til treningskamp. Ungdommene våre som vi spør om hjelp i gangen og hjelper til å sjaue og bære. Takk til alle som har bidratt disse dagene.