Håndballskole: Treningskamp mellom Byåsen og Molde


Byåsen vant treningskampen mot Molde. En god gjennomkjøring for begge lag før seriestart.

Treningskamp mellom Byåsen og Molde ble spilt i Aure Arena under Håndballskolen 2019 torsdag 15. august. Det ble en god gjennomkjøring for begge lag før seriestart. Trenerne sa før kampen at en slik treningskamp er en god anledning til å få laget samspilt, få opp tempoet fram mot seriestart og teste ulike sammensetninger på banen. Men de var også tydelig på at de ikke brukte alle korta de hadde på hånda. Noen taktiske grep ville de gjemme til seriestart.

Byåsen vant kampen og var fornøyd med gjennomføringa. Molde mistenker vi kommer sterkt tilbake i serien. Vi oppfordrer alle til å ta turen til Molde eller Trondheim for å se på hjemmekampene til de to elitelagene vi har i regionen vår.

Julie Jakobsen vant bestepremien, en skinnfell av spelsau fra Gammellåven.

Dommerne vant fair-play prisen, fruktdrikk fra Torset Gård. Som en av Byåsen spillerne sa: "Vi la nesten ikke merke til spillerne i kampen, det betyr at de har gjort en god jobb".

Takk til Byåsen og Molde for fartsfylt håndball i Aure Arena. Takk også til publikum som ga kampen en god ramme. Publikum fikk en velfortjent applaus fra spillerne etter kamp.