Klatring


Klatring er en spennende og utfordrende aktivitet mange kan trives med. For noen kan det være en fin mosjonsaktivitet, mens for andre kan det by på krevende fysiske og psykiske påkjenninger som virkelig får adrenalinet til å koke. Man kan selv velge hvilket nivå man vil legge seg på.

Klatring er et nytt tilskudd til tur og trim – avdelingen i Aure IL. Utendørs er det mange spennende muligheter for klatring i Aure. På privat initiativ er det etablert boltede ruter. Men for de fleste vil likevel denne type klatring fortone seg som litt utilgjengelig og ”utrygg”. De fleste vil foretrekke å prøve seg litt ”innomhus” før de tar skrittet ut og opp i fjellene. Dette har vi nå mulighet til. Med den nye klatreveggen i Aure-arena vil det bli mulig å få prøve seg innenfor trygge rammer og under kyndig veiledning.

Vi har klatring på faste dager, se i kalenderen for detaljer. Dette vil bli uformelle samlinger der folk med brattkort kan komme å klatre. Vi arrangerer brattkortkurs for nybegynnere ved behov.

Sted: Aure Arena
Utstyr: Innesko og drikkeflaske