Håndball: Håndballcup på Røros


Aure var i helga representert på Rørosbanken Yngres Cup med fire lag; J10, J13, J14 og J15!

Det er andre året på rad Aure tar turen til Røros på håndballcup. Det er en godt organisert cup med alle banene samlet i samme hall, samt gangavstand til overnatting, bespisning og sentrum av Røros. 

Alle lagene spilte fire kamper. Det ble en god gjennomkjøring for alle lag før seriestart i slutten av oktober. De tre eldste lagene kom til B-sluttspillet. Motstanden ble i tøffeste laget, særlig mot bylagene. Ingen av lagene klarte å spille seg videre, men uansett en kjempeinnsats av alle spillere. 
J10 med både jenter og gutter på laget, var på sin aller første cup. De spilte aktivitetsserie og tok sin første cupseier – godt jobba og velfortjent premie!

I tillegg til å spille håndball fikk spillerne anledning til å besøke lekeland, bassengbesøk, se og oppleve Røros sentrum. 
På cup er det sosiale viktig, for å skape godt samhold I laget både på og utenfor banen. Håper og tror alle hadde det kjekt og moro på cup. Flott å se at lagene møtte opp på tribunen for å heie på hverandre. En super gjeng håndballspillere å dra på tur sammen med - der tar dere "gullmedalje" alle som en.


Tusen takk til alle foreldre, trenere og lagledere som stilte opp – dere gjør en kjempejobb for håndballen i Aure!