Fotball: Aure IL Fotball deltar på årets Storsjøcup i Østersund


Vi deltar med 2 lag. Gutter 12 og gutter 14.

Aure IL Fotball reiser i dag tirsdag til Østersund for å delta på Storsjøcup med 2 lag. Gutter 12 og gutter 14. Kampene i Storsjøcupen starter i morgen onsdag 5. – og varer frem til lørdag 7. juli. 

Innledende kamper med gruppespill foregår 5. og 6. juli, mens sluttspillet gjennomføres 7. og 8. juli. Gutter 12 spiller 7`er -fotball og gutter 14 spiller 9`er - fotball. Alle lag er sikret sluttspill, ettersom cupen har både A- og B-sluttspill. 

I Storsjøcupen kommer lagene fra 8 ulike land. Fra Mexico, Mongolia, Guatemala, Peru, Argentina, Finland, Sverige og Norge. 425 lag deltar med 4200 spillere, og det spilles 1029 kamper.


Du kan følge med lagene fra Aure IL Fotball på sosiale medier for oppdateringer fra lagene utover uka på Facebook, og du kan følge med på Storsjøcupen sin nettside(og egne apper).


Å dra på cup handler mer enn bare å spille fotball. Det sosiale vel så viktig som det sportslige. Med å dra på cup bygges klubbidentitet, tilhørighet, kameratskap og sosiale relasjoner. Dette gjelder ikke bare for spillerne, men også de frivillige og alle familiene som reiser.  

Lykke til.

Del på: