Turn høsten 2020


Vi i turnstyret er i gang med å planlegge for oppstart av turn for høsten 2020.

I den forbindelse har vi startet etableringen av en smittevernplan ihht NIF og helsedirektoratets retningslinjer for idrett, se https://www.helsedirektoratet.no/veiledere/smittevern-for-idrett-covid-19.

Smittevernplanen skal formelt godkjennes av Aure IL før vi kan starte opp treningene. Det er mange retningslinjer vi må hensyn ta og vi ser er at vi er helt avhengig av at dere foreldre stiller opp og hjelper oss som trener, hjelpetrener eller enkelte oppgaver for å ivareta smittevern før, under og etter treningene, slik at vi får til gode treninger for barna våre.

Samtidig som vi har startet opp med dette arbeidet, ønsker vi en oversikt over hvem som er interessert i å delta. Påmeldingsskjema finner dere her: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=NaKkOuK21UiRlX_PBbRZsG3JujuCNeBPvZYs_OV1sd5UMFo4QzVQNEtZUTdNNVdCRzJRUjBCTE5FWS4u

Treningene blir som før, på onsdager, med 3 grupper:

Under skolealder (kl. 17.00-17.45)

1-4. klasse (kl. 17.45-18.30)

5. klasse og oppover (kl.18.30-19.30)

Merk at pga smittevern kan det bli noe reduserte treningstider for å kunne rengjøre kontaktflater og ivareta bytting av grupper på en sikker måte. Mer info om dette kommer senere.

Mvh

Turnstyret i Aure IL

Del på: