Kick-Off Toppidrettsveka og Håndballskolen


Litt feiring av to vellykka arrangement i 2019, og kick-start på arrangementene i 2020.

Onsdag kveld var vi samla i kultursalen i Aure Arena for å oppsummere og feire at håndballskolen  og Toppidrettsveka 2019 ble så vellykka, og for å markere starten på arrangementene i 2020.

Ordfører Hanne-Berit Brekken og rådmann Håvard Sagli presenterte hva to så store arrangement har  å si for Aure Kommune. De ser mange ringvirkninger og at dette er positivt for både kommunen og næringslivet i Aure. Samtidig har vi også mer å gå på, så vi kan utnytte mulighetene enda bedre og ta ut mer av potensialet framover. De oppsummerte med tre ord; Stolthet, identitet og omdømme.

Neste post på programmet sto leder i Toppidrettsveka, Harald Fladseth, for. Han brukte mest tid på å takke frivillige, sponsorer/næringsliv og Aure Kommune for engasjement, velvilje og et meget godt samarbeid. Vi fikk også se en video som oppsummerte Toppidrettsveka på 210 sekunder. Avslutningsvis fikk vi også se det foreløpige programmet for 2020.

I pausen feira vi oss selv med pizza, brus og kaffe, spandert av Norway Events. Trivelig å se at praten går lett i pausen og at mange kunne tenkt seg at den varte enda lenger slik at vi fikk bedre tid til å snakke med flere.

Etter pausen fikk vi en grundig presentasjon av Håndballskolen ved Ragnhild Næss. Håndballgruppa i Aure har veldig stor aktivitet, og med Håndballskolen blir vi satt på kartet og knytter til oss deltakere fra hele Midt-Norge. Det er konstruktivt å ha så godt samarbeid med Byåsen Elite om håndballskolen, og veldig stas å kunne arrangere treningskamp mellom Molde og Byåsen i Aure Arena.

Ragnhild Vaag og May Settemsdal fra Aure IL fortalte hva håndballskolen og Toppidrettsveka betyr for Aure IL. Selvsagt er det masse jobb og mye ansvar å gjennomføre så store arrangement, men det betaler seg gjennom gode inntekter som gjør at vi kan opprettholde den store aktiviteten som Aure IL har. Hvert år trenger vi ca 150 frivillige, så vi setter pris på om folk snakker varmt om det å bidra som frivillig og dermed rekrutterer flere. Vi har det sosialt og får til mye sammen!

Kvelden ble avslutta med at en hjørnesteinsbedrift i Aure, Sletta Verft, veldig fortjent ble tildelt Sparebank1) Midt-Norge sin pris Årets Bedrift. 

Takk til Ivar Torset som losa oss trygt gjennom kvelden på sin humoristiske måte.



Del på: