Tilbakeblikk på Toppidrettsveka 2018


Toppidrettsveka - noen refleksjoner og mange bilder!

Torsdag ettermiddag og kveld var det liv og røre i Aure sentrum. Det er det alltid kvelden før rulleskisirkuset starter. Toppidrettsveka er et kjempedigert arrangement der det er vanvittig mange brikker som skal på plass før det kjøres i gang. 

At det er mange timer med planlegging er ingen hemmelighet. Dette er Harald og Aure IL sine frivillige blitt god på. Vi er heldige som har så mange frivillige som stiller opp år etter år. De kan oppgavene sine meget godt. Torsdag kveld kom trailere fra Knyken med utstyr som skulle rigges. I løpet av få timer var sentrum gjort om til skiarena. På misjonshuset var det som vanlig kveldsmat og mange i sving med klargjøring til salgstelt og drikkestasjoner.  

Fredagen var det full rulle hele dagen med langløp til Brekka først og rulleskisprint etterpå. Strålende vær og mye publikum satte ei fin ramme rundt arrangementet. Etter premieutdeling reiser alle videre. Da er det nedrigging. Fullt av folk  i orange vester går i gang. Trailere kjøres fram og fylles med utstyr som skal rigges i Trondheim i løpet av kvelden. I løpet av et par tre timer er alt rydda. Aure Sentrum er like stille, ryddig og rent som det var et par dager tidligere. Toppidrettsveka har rullet videre..