Ski og Friidrett: Kjempeflott avslutning for Barn i Løypa


Veldig kjekt at over 60 kom på avslutningen!

Mandag 19. mars var det sesongavslutning for Barn i løypa. Av 85 deltakere kom over 60 stk på avslutningen. Vegard og Marthe har hatt ansvaret denne sesongen, og de har gjort en fantastisk jobb.

Barn i løypa har vært veldig populært, og det var imponerende å se hvor dyktige ungene har blitt. Her var det ferdigheter i massevis, og om det vart litt knall og fall, så var det ingen sure miner. Opp igjen, og prøv på nytt. Det var mulighet for utfoldelse både med kuleløype, slalomløype, og hoppbakke. I tillegg var det flere langrennspor, og bakker både for ski og akebrett. Vi fikk være tilskuer til en spennende stafett der det var to lag med ti deltakere på hvert lag.  Konkurransen var jevn og spennende,  innsatsen var det ikke noe å si på, og de som ikke i konkurrerte i sporet heia på løperne for full hals. Veldig flott opplevelse å få være med på dette. Til slutt var det premieutdeling,  da fikk hver og en sin premie og stod å venta til alle hadde fått. Imponerende at en så stor gjeng klarer å stå stille så lenge, for premieutdelinga tok ei stund. 

Vi takker for fantastisk innsats av alle barna, Vegard og Marte, og alle foreldrene som har hjulpet til hver sin gang sammen med dem!